Νεκρός 32χρονος: Τον γάζωσαν μέσα στο αυτοκίνητο του μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

10 Μαΐου 2024

Νεκρός 32χρονος: Τον γάζωσαν μέσα στο αυτοκίνητο του μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή του Βύρωνα από τους οποίους έχασε τη ζωή του ένας άνδρας.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ επί της οδού Μεσολογγίου τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Συγκεκριμένα, το θύμα είχε σταματήσει μαζί με τη σύζυγό του και περίμεναν τον γιο τους, που πήγε να αγοράσει κάτι από κατάστημα στο σημείο. Το ζευγάρι είχε έρθει σε παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε.

Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα,  Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό έτρεξε προς το σημείο και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής 10/5 φώναζε «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ
ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Δυστυχώς, το παιδί είδε το σκηνικό της δολοφονίας. Σε κατάσταση σοκ  η σύζυγος του θύματος, δεν μπορεί να πιστέψει όσα αντίκρισε. Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος της επίθεσης.Τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ Αλβανών από το πρόσφατο παρελθόν.

Η έρευνα για το αιματηρό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]