Εurovision 2024: Πρόκριση στον τελικό για την Ελλάδα με την εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι 

10 Μαΐου 2024

Εurovision 2024: Πρόκριση στον τελικό για την Ελλάδα με την εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει πλέον! Μετά το πέρας του Β’ Ημιτελικού, οι 26 χώρες -που θα δούμε αύριο- έχουν κλειδώσει. Ελλάδα, Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία και Αρμενία, πέρασαν από τον χθεσινό ημιτελικό.

Με μια άψογη εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε Αρένα στη Σουηδία, η Μαρίνα Σάττι προκρίθηκε στον τελικό. Οι 9 ακόμη χώρες που προκρίθηκα

Η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε με το «Ζάρι» την Ελλάδα στο Β ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision και προκρίθηκε στον τελικό  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας.

H δική μας Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Malmö Arena, ερμηνεύοντας μοναδικά το «Zari» με δυναμισμό, ένταση και τον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τρόπο, κατακτώντας για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο. Με την άψογη ερμηνεία και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, μαζί με τους χορευτές που την πλαισιώνουν, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

H «Number one» Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε ντυμένη με μία ολόσωμη δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου διακοσμημένη με 1.000.000 κρύσταλλα, σχεδόν 20 χρόνια από την πρωτιά που χάρισε στην Ελλάδα. Μαζί της η Τουρκάλα τραγουδίστρια και συνθέτρια Σερτάμπ Ερενέρ (Sertab Erener) και η Σουηδή καλλιτέχνις Σαρλότε Περέλι (Charlotte Perrelli).

Ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 22:00 και θα τον παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα. Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]