ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Με πίστη, όραμα και φυσικά ένα πραγματικό και ολοκληρωμένο σχέδιο, έφτασα σήμερα χωρίς να το έχω καταλάβει, να είμαι ο ιδιοκτήτης του πρώτου διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Αττική. Ενός ολοκληρωμένου σταθμού, που κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των ακροατών του. Πολλές εκπομπές, πολλές συνεντεύξεις, πολλοί καλεσμένοι, κάθε μέρα μουσική αλλά και […]

Ενημερώνουμε υπεύθυνα και έγκαιρα όλους τους συμπολίτες μας σε ολόκληρη την Αττική για όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν στις γειτονιές τους. Δίνουμε βήμα στους αυτοδιοικητικούς των 66 δήμων της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας μας. Συνεχίζουμε τη μεγάλη μάχη της ενημέρωσης πιστοί στις επιταγές των συμπολιτών μας για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε ολόκληρο […]

Ο Ένας Ο Άλλος & Ο Παράλλος ή αλλιώς οι κατά κόσμον Κώστας, Γρηγόρης & Κώστας. Τρεις έφηβοι 40+ άρηδες κάνουμε την επανάσταση μας για να κερδίσουμε την έξοδο μας. Η εκπομπή μας το μόνο μας "όπλο". Μια εκπομπή κατά της καταπίεσης. Αν & μπορεί να χάνουμε μάχες, θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Αδέλφια μην τις φοβάστε ΝΙΚΑΜΕΕΕ!!

Ο Θεοδόσης και η Ρούλα. Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί. Έχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία που έχουν συντελέσει μέχρι σήμερα ώστε να είναι δυο καλοί φίλοι. Το πρώτο και βασικότερο είναι η αγάπη τους για τα ζώα. Το δεύτερο είναι η δημοσιογραφία. Και μετά το χάος... Αποφάσισαν λοιπόν πως αντί να τρώγονται μεταξύ τους στο τηλέφωνο για τα σκυλιά τους, να το κάνουν δημόσια και που ξέρεις;;; Μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία. Stay tuned!

Ονομάζομαι Χρήστος Λαρισαίος και είμαι φωτογράφος. Είχα πάντα μέσα μου τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητα. Έχω περάσει μεγάλο μέρος των παιδικών μου χρόνων στην επαρχία και έτσι λάτρεψα την φύση και τα ταξίδια. Σκοπός μου είναι να σας ταξιδέψω νοερά μέσα από τα φωτογραφικά μου οδοιπορικά και να σας γνωρίσω τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας […]

Είμαι η Τζένια Μασούρη και στην εκπομπή μου Ecoplanet βλέπουμε με αισιοδοξία και δυναμισμό τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Εξερευνούμε τα προβλήματα και τις απαντήσεις τους μέσα από συνεντεύξεις με επιστήμονες και εθελοντές. Μάθετε και εσείς πως να συμμετέχετε στη βελτίωση αλλά και να έρθετε πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον. Συντονιστείτε!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Είμαι ο Τάκης Κουβαράς, ένας ταπεινός υπηρέτης της μουσικής, λάτρης του ωραίου και ένας από τους τελευταίους πιστούς του δόγματος του Ημισκουμπρισμού. Σας περιμένω να ακούσουμε μαζί καλή μουσική, θα κάνουμε αφιερώματα σε αγαπημένα σχήματα του παρόντος και του παρελθόντος και πολλά άλλα!

Είμαι ο Μιχάλης (Mike) Οικονομάκος και εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Με ακούς κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 18:00 με 20:00 στον Planet Webradio στην εκπομπή "Mic Check" με αγαπημένες μουσικές επιλογές, διαγωνισμούς και συνεντεύξεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Είμαι η Αναστασία Ξυδιά, έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και στόχος μου είναι να γίνω από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες στην χώρα μας. Εκτός του επαγγέλματος, από τους μεγαλύτερους στόχους μου είναι να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω καινούργιους πολιτισμούς. Θα ενημερώνεστε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, καθημερινά 12-2 το μεσημέρι στο Planet WebRadio.

Η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοηθική και τη Δημοσιογραφία των Νέων Μέσων. Είναι πιστοποιημένη σε σεμινάρια πάνω στον τομέα της Εγκληματολογίας και των Πρώτων Βοηθειών. Η φράση με την οποία πορεύεται στη ζωή της είναι: «Επέλεξε μια δουλειά που αγαπάς, και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου» και για αυτό έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

Ήρθε η ώρα να σας συστηθώ…είμαι η Δήμητρα Λεμούσια λοιπόν! Έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες αλλά ο δρόμος μου, με τράβηξε από νωρίς στο marketing & τις δημόσιες σχέσεις! Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο κόσμος και κάθε μέρα ψάχνω τρόπους για το πως θα τους βοηθήσω να αναπτυχθούν και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα για αυτό και δημιούργησα την D.L. Marketing Company ! Αν λοιπόν είσαι γεμάτος όρεξη, φιλοδοξίες και θέλεις να πετύχεις συντονίσου κάθε Πέμπτη στις 19:00 στον Planet Web Radio για να με ακούσεις στην στήλη Business Marketing Secrets και να μάθεις πως να αναπτύξεις τις δεξιότητες ή την επιχείρηση σου! Και μην ξεχνάς…αν θέλεις κάτι υπάρχει τρόπος!

Γειά σας! Εγώ είμαι ο Νίκος Διολέτης. Με ακούτε καθημερινά για τον καιρό στις 09:45 π.μ. στην εκπομπή  "Καλημέρα Αττική" με τον Αναστάση Ατζάμπο και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 11:50 π.μ. στην εκπομπή "Εντός Λεκανοπεδίου" με τον Κώστα Τσαπάκη. Έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ενώ η αγάπη μου και ενασχόληση με τη μετεωρολογία ξεκίνησε από την εφηβεία όταν άρχισα να παρακολουθώ και να μελετώ τα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια μετεωρολογίας για να είμαι πάντα...μέσα στο καιρό!

[There are no radio stations in the database]