Σκότωσαν 2χρονο κοριτσάκι με το αυτοκίνητο και το έβαλαν στο πορτμπαγκάζ για να το ξεφορτωθούν

5 Απριλίου 2024

Σκότωσαν 2χρονο κοριτσάκι με το αυτοκίνητο και το έβαλαν στο πορτμπαγκάζ για να το ξεφορτωθούν

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο ενός δίχρονου παιδιού που αγνοούνταν για 10 μέρες και τελικά βρέθηκε νεκρό.

Η Ντάνκα Ίλιτς, η μικρή δίχρονη κουκλίτσα, η οποία έγινε γνωστή ως «το κορίτσι με την πιπίλα» εξαφανίστηκε στις 26 Μαρτίου στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε στη Σερβία, ενώ βρισκόταν με την μητέρα της στην παιδική χαρά.

Πέθανε όταν ένα αυτοκίνητο την χτύπησε και πετάχτηκε σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής, σε χωματερή,  από τα άτομα που που οδηγούσαν το αυτοκίνητο που την χτύπησε.

Ο πατέρας της 2χρονης την ώρα που έψαχνε με αγωνία το παιδί του σταμάτησε το αυτοκίνητο των δραστών, δύο εργαζομένων της υπηρεσίας ύδρευσης, οι οποίοι ενώ είχαν στο πορτμπαγκάζ το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού, του είπαν ψέματα ότι δεν την είχαν δει.

Στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν το παιδί σε χωματερή όπου υπήρχαν σκουπίδια. Το φρικτό της υπόθεση είναι ότι ο  ένας από τους δύο προσποιήθηκε ότι ενδιαφέρεται για να βρεθεί το παιδί και συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

2ΧΡΟΝΗ Archives - ilamia

Τελικά οι δύο εργαζόμενοι της υπηρεσίας ύδρευσης, ομολόγησαν ότι χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους το παιδί, το έβαλαν στο πορτμπαγκάζ όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και στη συνέχεια ξεφορτώθηκαν τη σορό, όταν η  αστυνομία εντόπισε κηλίδεςαίματος στο αυτοκίνητο τους και μετά από ανάλυση DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στο 2χρονο παιδί.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι το κορίτσι πέθανε και ότι  τα δύο «τέρατα», όπως τους χαρακτήρισε, συνελήφθησαν.

«Η αστυνομία συνέλαβε τα δύο άτομα που σκότωσαν το κοριτσάκι. Από όσο καταλαβαίνω, και οι δύο ομολόγησαν το έγκλημα -Με τι είδους τέρατα έχουμε να κάνουμε;», πρόσθεσε.

Horror as girl, two, is murdered in scenes identical to BBC's The Missing: Serbian mother briefly lost sight of toddler, who was run over and her body dumped by callous driver, sparking

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ελπίδες ότι το παιδί θα βρεθεί ζωντανό αφού εμφανίστηκε ένα βίντεο με ένα μικρό παιδί σε βενζινάδικο στην Βιέννη που πυροδότησε φήμες ότι πρόκειται για την Ντάνκα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας είπε  ότι αν και οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν, ρίχνουν ο ένας στον άλλον για την ευθύνη.

Σερβία: Είχαν κλειδωμένη τη 2χρονη στο πορτμπαγκάζ και έλεγαν ψέματα στον πατέρα της οι δράστες

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]