Στέφανος Κασσελάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του σε ψαροταβέρνα στην Θήβα (video)

29 Μαρτίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του σε ψαροταβέρνα στην Θήβα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε σήμερα το πρωί στο στρατόπεδο της Θήβας και λίγο αργότερα έλαβε την άδεια που προβλέπεται, προτού επιστρέψει για να λάβει το χαρτί της απόλυσής του.

Ο κ. Κασσελάκης, αφού ορκίστηκε -υπό το βλέμμα του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ- πήρε την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα στον ώμο και αναχώρησε προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου, ενώ συμμετείχε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με δική του πρωτοβουλία.

Λίγο αργότερα, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε τοπική ψαροταβέρνα όπου παρέθεσε γεύμα σε άλλους φαντάρους που ήταν στον θάλαμο μαζί του, αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με μια τούρτα με τον αριθμό 35 προκειμένου να του ευχηθούν για την ημέρα των γενεθλίων του. Νωρίτερα, περπατώντας στους δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους πολίτης τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Η εορτασμός των γενεθλίων του Στέφανου Κασσελάκη:

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τα κεράκια της τούρτας του αγκαλιά με τον άντρα  του
Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα σε ψαροταβέρνα της Θήβας
Στέφανος Κασσελάκης: έσβησε τούρτα για τα γενέθλιά του

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]