Ήρθε για να μείνει το 1st Rookies Eve στον Δήμο Φυλής!

29 Μαρτίου 2024

1st Rookies Eve: Το πρώτο βήμα για την συνεργασία μεταξύ των καταστημάτων και επιχειρηματιών του Δήμου Φυλής είναι γεγονός!

Το 1st Rookies Eve είναι ένα event που διοργανώθηκε από νέους της περιοχής μας και έχει ως στόχο να γίνει θεσμός, περιλαμβάνοντας όλα τα καταστήματα και τους επιχειρηματίες του Δήμου Φυλής που θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον!

Με αυτή την ιδέα, πέντε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα της περιοχής μας συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν από κοινού τα προϊόντα και τις επόμενες ιδέες τους στον κόσμο.

Η Νικολέττα Κουτσογιαννακοπούλου (Vogue n’ Rogue), η Λίνα Μωραΐτη (Lovemorejewels), ο Νίκος Ρόδης (Till Death Tattoo Studio), και οι Νίκος Κύρκος, Γιώργος Κοντούλης Carnal Clothin, έστησαν τα σταντ τους στο Gorilla Healthy Bar του Ανδρέα Νομικού και υποδέχθηκαν τους νέους της περιοχής που ήπιαν το ποτό τους δοκιμάζοντας ρούχα και κοσμήματα, ενώ ταυτόχρονα επέλεγαν το επόμενο τατού που θα κάνουν ακούγοντας μουσική, από τον φημισμένο DJ MICKEY.

➡️ Νίκος Κύρκος, Γιώργος Κοντούλης, Λίνα Μωραΐτη, Ανδρέας Νομικός, Νίκος Ρόδης

“Ελπίζουμε, στο δεύτερο event που θα ανακοινωθεί σύντομα, να συμμετάσχουν ακόμα περισσότερα καταστήματα και επιχειρηματίες της περιοχής, για να δείξουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα” τόνισαν η συντονίστρια του event Νικολέττα Κουτσογιαννακοπούλου και ο οικοδεσπότης της βραδιάς Ανδρέας Νομικός.

Εμείς ως Planet Webradio που αναλάβαμε την επικοινωνία του event, είμαστε σίγουροι ότι το 2nd Rookies Event θα σπάσει ταμεία και γι’ αυτό στηρίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία!

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά | 📸 Νίκος Πουρνέλης


[There are no radio stations in the database]