Συγκλονιστική ιστορία: Mία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη (video)

30 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική ιστορία, μία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη και δηλώνουν έτοιμες να κάνουν παιδί, η ασυνήθιστη ζωή των κοριτσιών και τα όνειρά τους για το μέλλον

«Θα κάνουμε και παιδί» λέει η σιαμαία που ντύθηκε νυφούλα μαζί με τη δίδυμη αδελφή της

ΗΠΑ: «Θα κάνουμε και παιδί» λέει η σιαμαία που ντύθηκε νυφούλα - Μαζί με τη δίδυμη αδελφή της | in.gr

Οι σιαμαίες Abby και Brittany Hensel έγιναν διάσημες πριν αρκετά χρόνια όταν εμφανίστηκαν στην Όπρα στο «The Oprah Winfrey Show» και μίλησαν για την ασυνήθιστη ζωή, τα όνειρα και το μέλλον τους, καθώς οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο σώμα, όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να ρισκάρουν την ζωή τους σε μία επέμβαση διαχωρισμού

Μετά τη γέννησή τους στις 7 Μαρτίου του 1990, οι γονείς των κοριτσιών κλήθηκαν να πάρουν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που αφορούσε στο ενδεχόμενο χειρουργικού διαχωρισμού τους. Αφού άκουσαν από τους γιατρούς ότι οι πιθανότητες να επιβιώσουν και τα δύο βρέφη από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο ήταν ελάχιστες, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επέμβαση. «Πώς θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις δύο;» διερωτήθηκε ο πατέρας των κοριτσιών, Mike Hensel

Καθώς τα κοριτσάκια μεγάλωναν και ανέπτυσσαν τις δεξιότητές τους – μεταξύ των οποίων η ικανότητα να συντονίζουν τις κινήσεις τους – οι γονείς αισθάνθηκαν δικαιωμένοι για την απόφασή τους, αφού θεωρούν ότι η ποιότητά ζωής τους ως συνενωμένα δίδυμα είναι καλύτερη απ’ ό,τι θα ήταν εάν είχε γίνει ο διαχωρισμός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι δύο αδελφές μπορούν να φάνε, να γράψουν και να ολοκληρώσουν εργασίες χωριστά , αλλά μοιράζονται ένα ενιαίο σώμα.

Μετά την εμφάνισή τους στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ, οι δύο αδελφές εμφανίστηκαν σε πολλές εκπομπές και έδωσαν πολλές συνεντεύξεις. Το 2012 πρωταγωνίστησαν στη ριάλιτι σειρά του TLC «Abby and Brittany» που εστίαζε στη ζωή τους μετά το κολέγιο και τις επαγγελματικές τους αναζητήσεις, αλλά και στα διασκεδαστικά ταξίδια τους στην Ευρώπη.

Κόντρα στα ιατρικά προγνωστικά, οι σιαμαίες αδελφές μεγάλωσαν, ενηλικιωθήκαν και μάλιστα, το 2021, η 34χρονη σήμερα Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling.

Οι δίδυμες ζουν μαζί με τον Josh Bowling ζουν στη Μινεσότα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Abby και Brittany Hensel: Mία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη | CyprusNews.Live

Η Abby και η Brittany Hensel μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα και σχεδόν όλα τα όργανα κάτω από τη μέση. Στο πάνω μέρος του σώματός τους έχουν δύο καρδιές, δύο σπονδυλικές στήλες και δύο στομάχια, με την Abby να ελέγχει τα άκρα στην δεξιά πλευρά του σώματος, και την Brittany τα άκρα στην αριστερή.

Από τη μέση και κάτω, όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εντέρου, της ουροδόχου κύστης και των αναπαραγωγικών οργάνων είναι «μονά».

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συλλάβουν ένα παιδί με τοn συμβατικό τρόπο, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα ήταν νομικά η μητέρα του παιδιού.

Στο ντοκιμαντέρ του 2003 «Joined for Life», η μητέρα των κοριτσιών Patty Hensel δήλωσε ότι οι κόρες της ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν παιδιά μια μέρα. «Αυτό είναι πιθανώς κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, επειδή έχουν λειτουργικά αναπαραγωγικά όργανα», είχε πει η Patty. «Ναι, θα γίνουμε μαμάδες. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα πώς θα λειτουργήσει το να είμαστε μαμάδες, αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε τώρα, είμαστε μόλις 16 ετών» είχε προσθέσει με ενθουσιασμό η Brittany.

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]