Γέννησε η πρωταγωνίστρια της “Γης της Ελιάς” Αντιγόνη Κουλουκάκου (φωτο)

13 Μαρτίου 2024

Γέννησε η πρωταγωνίστρια της “Γης της Ελιάς” Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της, αλλά και ένα μακροσκελές κείμενο γεμάτο ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια της “Γης της Ελιάς” γέννησε πριν από λίγες μέρες, κάτω από άκρα μυστικότητα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας.

Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της -  Notospress.gr

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πρώτη ανάρτηση με το μωράκι της

«Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωη σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι παντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό.
Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για παντα.
Σε αγαπάμε ♥️

Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω κ θέλω να εκφράσω ειδικά στον γυναικολόγο μου Γεώργιο Πέτσα αλλά κ στους συνεργάτες του.
Σευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα το μεγαλύτερο θαύμα που μου συνέβη στη ζωη μου.
Με πλειοψηφία υπέροχες γυναίκες που με πολλη αγάπη βοήθησαν οχι μόνο την ημέρα του τοκετού αλλά καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, που καμιά φορά διαρκεί πολύ περισσότερο απο 9 μήνες!
Ιωάννα, Βασιλική, Παναγιώτα, Γεωργία, Σαμανθα, Αννα
φυλακές άγγελοι του μωρού κατα την διάρκεια του τοκετού, μαζί σας θα το ξανάκανα!
Λητώ θα σαι παντα το μαιευτήριο της καρδιάς μου, εκεί γεννήθηκα εκεί γέννησα ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καθώς κ όλο το υπέροχο προσωπικό.
It takes a village of love to create and bring in life such a miracle. Thank You

Επίσης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου, δίπλα μου για πολύ περισσότερο απο 9 μήνες τη στήριξη τη βοήθεια κ την αγάπη της Ευγονίας κ όλου του υπέροχα μοναδικού προσωπικού της. Κορίτσια κ Αγόρια θα σας είμαι παντα ευγνώμων.

Τέλος.. Αγάπη μου σευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σαγαπώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]