Ληστές μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα

13 Μαρτίου 2024

Ληστές μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα, σκηνές από κινηματογραφική ταινία θύμισε η διάρρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι

Απίστευτο θράσος είχαν διαρρήκτες στο Καπανδρίτι, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο έκλεψαν μια μπουλντόζα και με αυτή σχεδόν… γκρέμισαν την επιχείρηση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.3.2024) όταν διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι. 

Καπανδρίτι: Γκρέμισαν με μπουλντόζα κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν

Οι δράστες έκλεψαν μια μπουλντόζα και αφού απομάκρυναν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτήριο, στη συνέχεια «μπούκαραν» με την μπουλντόζα μέσα στο κοσμηματοπωλείο γκρεμίζοντας τα πάντα.

Οι δράστες ισοπέδωσαν την είσοδο, έσπασαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και κατέστρεψαν μαζί πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια. 

Ωστόσο, έφυγαν άπραγοι, αφού στην επιχείρηση υπήρχε σύστημα με καπνογόνα τα οποία λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και δεν τους επέτρεψαν να αρπάξουν τα ακριβά κοσμήματα.

Οι ζημιές που προκάλεσαν είναι τεράστιες, ενώ οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Καθημερινή] Ερυθρά Θάλασσα: Πύραυλος των Χούθι κατά αμερικανικού  αντιτορπιλικού - NeaTora
Καπανδρίτι: Γκρέμισαν με μπουλντόζα κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν
newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]