Σε θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος (video)

13 Μαρτίου 2024

Σε θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, που φέτος εμφανίζεται στο J2US, με θύμα έναν 19χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 19χρονος, ενώ ο δεύτερος επιβαίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βίντεο – ντοκουμέντο μάλιστα προβλήθηκε στην τηλεόραση του ALPHA, δείχνει ένα όχημα να περνάει από STOP, με το όχημα του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», αναφέρει.

Άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε επίσης πως «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ο τραγουδιστής που αυτή τη σεζόν συμμετέχει και στο σόου του Alpha, J2US, εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, αναζητείται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]