Τι είπε ο Μακρόπουλος για την τελευταία φορά που μίλησε με τον Βασίλη Καρρά

8 Φεβρουαρίου 2024

Τι είπε ο Μακρόπουλος για την τελευταία φορά που μίλησε με τον Βασίλη Καρρά, πιτσιρίκο θέλω μια χάρη..

Ο Νίκος Μακρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για την καριέρα του, τις συνεργασίες του και τον Βασίλη Καρρά.

«Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Ξεκίνησε να κλαίει, να κλαίω και εγώ και κλείσαμε το τραγούδι. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Το κλείσαμε γιατί κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε», ανέφερε ο τραγουδιστής για τον Βασίλη Καρρά.

«Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη “Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ”. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης», ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]