«Μαμά, θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή», έλεγε η 16χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από ναρκωτικά

27 Νοεμβρίου 2023

«Μαμά, θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή», έλεγε η 16χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από ναρκωτικά

Τουλάχιστον 20 προσπάθειες είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες από την οικογένεια της άτυχης 16χρονης που έχασε τη ζωή της από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, για να ξεφύγει από τον κλοιό των εμπόρων του «λευκού θανάτου».

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι γονείς της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από χρήση ενός κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών σε διαμέρισμα στον Βύρωνα, καθώς είχε πέσει στα δίχτυα συμμορίας διακινητών ουσιών.

Η ερωτική σχέση που είχε με τον 21χρονο, στο σπίτι του οποίοι έγιναν όλα, άλλαξε τη συμπεριφορά της, καθώς εξαφανιζόταν για μέρες, ενώ αποδείχτηκε μοιραία για την ίδια.

Μαμά θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή» – Όσα έλεγε η 16χρονη λίγο πριν βρει τραγικό  θάνατο από ναρκωτικά - «mama thelo na xekiniso mia nea zoi» – osa elege i  16chroni

Ένα μήνα , πριν το μοιραίο συμβάν στον Βύρωνα, είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε σπίτι στο Περιστέρι από έναν νεαρό, τον οποίο είχε γνωρίσει σε δομή και ο οποίος την απειλούσε πως θα την σκοτώσει. Ο νεαρός συνελήφθη μετά από καταγγελία και του ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή.

Παρά τον θρήνο τους, οι γονείς της 16χρονης εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους.

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νομού, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας Νίκη Αραμπατζή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει πώς η ανήλικη έλεγε στη μητέρα της πώς θέλει να τ’ αλλάξει όλα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, με τους γονείς της να ζητούν βοήθεια από οκτώ δομές, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι. Μάλιστα, σε τρεις περιπτώσεις φαίνεται πως δεν πήραν την 16χρονη «για τυπικούς λόγους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]