Απίστευτο δυστύχημα στη Μύκονο – Φρικτός θάνατος άνδρα τον κάρφωσε αγελάδα με τα κέρατα στην καρδιά (video)

27 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτο δυστύχημα στη Μύκονο – Φρικτός θάνατος άνδρα τον κάρφωσε αγελάδα με τα κέρατα στην καρδιά

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον φρικτό θάνατο ενός 39χρονου, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στη Μύκονο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα κοπάδι με αγελάδες.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο οδηγός κινείτο στον επαρχιακό δρόμο της Μυκόνου, συνάντησε μπροστά του το κοπάδι. Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κατέβηκε από τη μηχανή για να τις παραμερίσει και εκεί ήταν που δέχτηκε την επίθεση του βοοειδούς.

Άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι ο 39χρονος δεν πρόλαβε να δει το κοπάδι, χτύπησε πάνω σε μία αγελάδα, δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια τού επιτέθηκε το ζώο καρφώνοντάς τον στην καρδιά. Το χτύπημα ήταν μοιραίο και ο θάνατός του ακαριαίος.

Κάτοικοι του νησιού πιθανολογούν ότι τα ζώα βρίσκονταν εκτός του χώρου, εξαιτίας του φόβου τους από την σφοδρή κακοκαιρία στο νησί. Άλλοι κάτοικοι αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο αδικοχαμένος άντρας σταμάτησε στην άκρη για να βγάλει εκείνος τα ζώα από τον δρόμο.

Η Μύκονος έχει βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση του χαμού του άτυχου άντρα, ο οποίος καταγόταν και διέμενε στην Μύκονο με την οικογένειά του ενώ ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Σε λίγες ώρες εκπνέει και η διορία του αυτοφώρου με τον ιδιοκτήτη του ζώου να μην έχει εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού που μίλησαν στο newsit.gr είναι μεγάλος επιχειρηματίας της Μυκόνου στις κατασκευές.

Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου βοοειδούς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ζώου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]