Μπαμπάς για 6η φορά ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ

15 Νοεμβρίου 2023

Μπαμπάς για 6η φορά ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ στα 57 του χρόνια

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ έγινε μπαμπάς για έκτη φορά στα 57 του χρόνια. Η σύζυγός του Τάνα, 49 ετών, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Τζέσε, που, όπως είπαν και οι δύο, είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειάς τους.

“Τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Κλείσαμε!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Βρετανός σεφ στην ανάρτηση που έκανε για να γνωστοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός κάνοντας λόγο για ένα “καταπληκτικό δώρο γενεθλίων” μια που είχε τα γενέθλιά του την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

Με τη σύζυγό του Τάνα που είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, έχουν αποκτήσει άλλα πέντε παιδιά: Τη Μέγκαν, 25 ετών, τα δίδυμα Τζακ και Χόλι, 23 ετών, τη Ματίλντα, 22 ετών, και τον Όσκαρ.

Η πολύτεκνη οικογένεια προέκυψε έπειτα από χρόνια προσπαθειών καθώς η Τάνα πάσχει από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και έχει αποκτήσει τρία από τα παιδιά της με εξωσωματική γονιμοποίηση (τη Μέγκαν και τα δίδυμα Τζακ και Χόλι) ενώ το τέταρτο, η Ματίλντα, ήρθε με φυσικό τρόπο. Οσο για τον μικρό Οσκαρ και τον ακόμη νεότερο, τον νεογέννητο Τζέσε, δεν έχει διευκρινιστεί.

Το 2016 είχαν χάσει ένα μωρό. Η Τάνα είχε οδηγηθεί σε πρόωρο τοκετό στην 20η εβδομάδα κύησης αλλά το βρέφος ήταν μη βιώσιμο. “Γεννήθηκε με δυνατό παλμό αλλά πολύ μικρούλης για να τα καταφέρει” είχε γράψει τότε η Τάνα για το αγοράκι που το είχαν ονομάσει Ρόκι.

“Η οικογένεια Ράμσεϊ σίγουρα ολοκληρώθηκε”

Η Τάνα Ράμσεϊ έγραψε σε δική της ανάρτηση ότι η εγκυμοσύνη της ήταν “εννέα μήνες με σπασμένα νεύρα” αλλά πρόσθεσε ότι “τα καταφέραμα και είμαστε ευλογημένοι με αυτόν τον μικρούλη”.

Κλείνοντας επιβεβαίωσε κι εκείνη ότι θα είναι το τελευταίο παιδί τους: “Η οικογένεια Ράμσεϊ σίγουρα ολοκληρώθηκε”.

Ο Σεφ που έμαθε στον Γκόρντον Ράμσεϊ να φτιάχνει σουβλάκια σε Ελληνικό σουβλατζίδικο όταν είχε έρθει στην Ελλάδα στις 16/10/2021

Τρεις διάσημοι σεφ, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζίνο Ντα Κάμπο και ο Φρεντ Σίριξ, γύρισαν από άκρη σε άκρη την Ελλάδα, για να ανακαλύψουν τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Ο Σεφ που έμαθε στον Γκόρντον Ράμσεϊ να φτιάχνει σουβλάκια σε Ελληνικό σουβλατζίδικο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]