Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα (video)

15 Νοεμβρίου 2023

Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της γνωστό επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα, μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η αγαπημένη ηθοποιός θα παντρευτούν στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από την αναγγελία του γάμου τους, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Φως των σπορ”.

Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής, αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου.

Η σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη και όσα δήλωνε πριν λίγους μήνες για εκείνον


Υπενθυμίζεται ότι Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το 2017, με την εντυπωσιακή ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνιες κοινές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει προ ολίγων μηνών για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ», αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]