Εντυπωσιακός ο χορός της Κ. Στικούδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της (video)

14 Νοεμβρίου 2023

Εντυπωσιακός ο χορός της Κ.Στικούδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

H εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μαρούσι το βράδυ της Κυριακής. Σε βίντεο στο instagram, από την εμφάνιση της στο Μαρούσι, φαίνεται να χορεύει και να το διασκεδάζει, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο κορμάκι με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως θα γεννήσει τον Φεβρουάριο του 2024.

«Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος» αποκάλυψε η τραγουδίστρια. Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν θέλει να μάθει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει.

stikoudikaterinΠεριμένοντας τον 4ο Σερίφη να έρθει κοντά μας δε σταματάω να είμαι δημιουργική , να νιώθω παραγωγική κάνοντας όλα αυτά που μου δίνουν χαρά !
Ευχαριστώ πολυ τον Δήμο Αμαρουσιου , connect your city και φυσικά την αγαπημένη μου @admiralgreece για τα φανταστικά costum κορμάκια που σχεδίασε για μένα και τις χορεύτριες μου !!
@minosemi_official@monstermanager@kikitsolka@gianaman 💕❤️
Χορογράφος @eirinilinardi
@arenadancefactory 💪🏻
Κάμερα 🎥 @itstonykris
My girls @ifi_mits@gwgwpasg@eleannafloratou@tzirachristina@tzevitaa@katerinahadjigeorgiou@menia.aa 💃🏽🎶

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]