Ο χορός της συζύγου του Σπύρου Φωκά μπροστά από το φέρετρό του

14 Νοεμβρίου 2023

Ο χορός της συζύγου του Σπύρου Φωκά μπροστά από το φέρετρό του, Συγκλόνισε τo τελευταίο αντίο που θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο η γυναίκα του. (video) Σήμερα συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, να συνοδεύσουν τον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Φωκά στην τελευταία πράξη της δικής του παράστασης. Πρώτες στην κηδεία του ηθοποιού έφτασαν η σύζυγός του Λίλιαν και η θετή κόρη του, Κωνσταντίνα, ντυμένες στα λευκά.

Δυο στεφάνια έκαναν αίσθηση και προκάλεσαν ρίγος και δάκρυα..

«Μπαμπά άσε τα ψόφια, σήκω να χορέψουμε»

«Δεν ξέρω πόσο σε αγαπώ»

Ο Σπύρος Φωκάς έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία χρόνια, με την αγαπημένη του σύζυγο, Λίλιαν Φωκά να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του, μέσα από αναρτήσεις στα social media, αλλά και δηλώσεις στον Τύπο. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. 

O τελευταίος χορός από την αγαπημένη του Λίλιαν

Η σορός του  Σπύρου Φωκά παρέμεινε στην αίθουσα πολιτικής κηδείας του Α’ Νεκτροταφείου για 2 ώρες, συγκεκριμένα από 12.00 μμ έως 14.00 μμ και την ώρα που εξήλθε από αυτή προκειμένου να μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η Λίλιαν Φωκά προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική κίνηση.

Η σύζυγός του, την ώρα που μετέφεραν την σορό του έξω από το κοιμητήριο ξεκίνησε να χορεύει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]