Πατέρας 13χρονης: “Εγώ θα κάνω τον μπαμπά του μωρού”

5 Οκτωβρίου 2023

Πατέρας 13χρονης: “Εγώ θα κάνω τον μπαμπά του μωρού” , δεν ξέρω αν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Είχε παχύνει λίγο, δεν φαινόταν η κοιλιά

το νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου. «Το κορίτσι είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή», λέει ο πατέρας της 13χρονης και υποστηρίζει πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη. 

Νάξος: 13χρονη γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου, αγνοώντας ότι είναι  έγκυος

«Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Το μωρό είναι πολύ καλά», είπε στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 13χρονη και η μητέρα νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται την Παρασκευή (6/10) να πάρουν εξιτήριο. 

«Μαζί πήγαμε στον γιατρό. Το κορίτσι μας δεν το μαλώσαμε και ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε» είπε ο πατέρας της 13χρονης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον πατέρα του νεογέννητου ή την οικογένειά του ο ίδιος απάντησε: «τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει η κόρη μου τίποτα. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, να πηγαίνει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά θα μεγαλώσω και αυτό». 

«Δεν φαινόταν η κοιλιά»

Όταν γέννησε «είχαμε χάσει τον κόσμο όλο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες. Έπεσαν όλοι επάνω της». «Δεν ξέρω αν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Είχε παχύνει λίγο, δεν φαινόταν η κοιλιά», υποστήριξε. 

Ο παιδίατρος θεώρησε ότι κατάπιε φερμουάρ 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Στο νοσοκομείο την εξέταζε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια 1ης γυμνασίου του ήταν έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να την ελέγξει. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορήγησε την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ.

Το «φερμουάρ» που νόμιζε πως είδε ο παιδίατρος ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού! Η 13χρονη κοπέλα πήγε στην τουαλέτα όπου γέννησε το κοριτσάκι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]