Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Γιάννη Ιωαννίδη (εικόνες)

5 Οκτωβρίου 2023

Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Γιάννη Ιωαννίδη, συντετριμμένη η σύζυγός του

Θρήνος επικρατεί από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ, μετά την απώλεια του σπουδαίου προπονητή, του Άρη, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της εθνικής Ελλάδος, Γιάννη Ιωαννίδη, σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας στην Αθήνα, προκειμένου να πουν το τελευταίο “αντίο”, φίλοι και γενικά άνθρωποι του αθλητισμού. Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα κηδευτεί στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή (6/10, 17:00).

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ιωαννιδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μεγαλούργησε με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στην αρχή ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής της μεγάλης ομάδας των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη (1978-79 και 1982-1990) που έβαλε το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων τη δεκαετία του 80.

Στον Ολυμπιακό, ήταν προπονητής με μεγάλη επιτυχία από το 1991 έως το 1996, ακολούθησε η θητεία στην ΑΕΚ (1996-98) για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (1999-2000). Διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΗΔΕΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΗΔΕΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ
ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]