Άγρια επίθεση από ανήλικους σε δύο 13χρονους: “Μας χτυπούσαν με ξύλα και σίδερα “(video)

5 Οκτωβρίου 2023

Άγρια επίθεση από ανήλικους σε δύο 13χρονους: “Μας χτυπούσαν με ξύλα και σίδερα “, 13χρονος μαθητής στην Κηφισιά έμεινε λιπόθυμος στο έδαφος για τουλάχιστον μισή ώρα μετά από επίθεση άλλων ανηλίκων ενώ στην Πάτρα 14χρονος επιτέθηκε σε 12χρονο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια. 

Άγρια επίθεση πραγματοποίησαν ανήλικοι σε δύο 13χρονους μαθητές, με ένα από τα παιδιά να εξιστορεί το χρονικό και να αναφέρει ότι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως είχε βγει βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου με την παρέα του, όταν δέχθηκε την επίθεση, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού Ειρήνη.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πήγα να τρέξω μου τραβάει την κουκούλα πέφτω κάτω και αρχίζουν να με κλωτσάνε και να με βαράνε με σιδερογροθιές. Πήγα να προστατέψω το κεφάλι με κλωτσάει με σιδερογροθιά και έσπασα τα τρία δάχτυλα», είπε ο 13χρονος.

Ο αδελφικός του φίλος προσπάθησε να τον προστατέψει μπαίνοντας μπροστά, συνέχισαν όμως να τον χτυπούν. «Με ξύλα και σίδερα στην πλάτη. Έχει κάνει στην πλάτη 16 ράμματα. Του το καρφώσανε το ξύλο και αυτός άρχισε να κλαίει. Ακόμα ήταν από πάνω και με προστάτευε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το παιδί έμεινε λιπόθυμο στο έδαφος για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων. «Δεν άκουγα τίποτα δεν έβλεπα. Πήγα να καταπιώ την γλώσσα μου. Έτσι έχουν μάθει να βαράνε, δεν λυπούνται τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο 13χρονος έμεινε λιπόθυμος στο έδαφος για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σε Γυμνάσιο της Πάτρας

Σε γυμνάσιο της Πάτρας 14χρονος επιτέθηκε σε 12χρονο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο, ο οποίος όπως περιγράφει η μητέρα του στην ΕΡΤ κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια. 

 «Εμφανίζεται μπροστά του ξαφνικά χωρίς να έχουν ανταλλάξει κουβέντα ποτέ άσχημη, κάνει δύο κινήσεις πυγμαχίας. Ο μικρός επειδή του έχω ερμηνεύσει να μην δίνει σημασία πάει να φύγει, τον κλωτσάει και τον πετάει κάτω και σπάει τα δόντια του. Έγινε έξω από την τάξη το σκηνικό γιατί η δασκάλα μπαίνει μετά από 10-20 λεπτά στο μάθημα της και αυτό το έμαθα από τους μαθητές», είπε η μητέρα 12χρονου.

Η μητέρα του ανήλικου έχει καταθέσει μήνυση στον διευθυντή του σχολείου και την δασκάλα ενώ έρευνα διενεργεί και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πάτρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]