Ανατροπές, αποκαλύψεις και αιματηρές επιθέσεις έρχονται στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

15 Σεπτεμβρίου 2023

Ανατροπές, αποκαλύψεις και αιματηρές επιθέσεις έρχονται στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”, η ζωή στη Μάνη δεν σταματά ποτέ να κρύβει εκπλήξεις

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτή παίρνει τη θέση της Μυρτάλης στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο Γ΄κύκλος της σειράς του Mega, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Η δραματική σειρά επιστρέφει με συγκλονιστικές εξελίξεις και το trailer που κυκλοφόρησε μαρτυρά ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, ενώ θα αποκαλυφθούν μεγάλα μυστικά. 

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος: Ώρες αγωνίας - Περίεργη εξαφάνιση

Όπως βλέπουμε και στο trailer, οι εξελίξεις θα κάνουν το κοινό να ανατριχιάσει, καθώς η Μαρίνα χάνει το μωρό της, ο Δημοσθένης φέρνει μία γυναίκα στη Μάνη και της ζητάει ένα μωρό με συμβόλαιο, ενώ η Αθηνά καταφέρνει να πάρει την Φιλιώ. Ανοιχτές πληγές από το παρελθόν διαιωνίζουν το μίσος και γεννούν ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση.

Επίσης, η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι η κόρη τους ενδεχομένως να ζει, σοκάροντάς τον. Παράλληλα, ο Πότης κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, ο Λυκούργος ανακαλύπτει την καραμπίνα της Χάιδως. Σε μεγάλο κίνδυνο φαίνεται να είναι ο Φίλιππος, ενώ η Μαργαρίτα δέχεται επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]