Βρέθηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν στο Πήλιο

8 Σεπτεμβρίου 2023

Βρέθηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν στο Πήλιο, από την κακοκαιρία Daniel

Εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αυστριακών στο Πήλιο, που αγνοούταν λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο αγνοούμενων στο νότιο Πήλιο, καθώς όπως έγινε γνωστό, βρέθηκαν ζωντανοί το βράδυ της Τρίτης, ενώ ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία Daniel.

Πρόκειται για ζευγάρι Αυστριακών, που παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά της κακοκαιρίας, από το σπίτι του στο νότιο Πήλιο, στην Ξινόβρυση.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια της ΕΜΑΚ το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία Ξινόβρυση και οι δυο τους είναι καλά στην υγεία τους.

Εξακολουθούν να αγνοούνται πολίτες λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες έκαναν νωρίτερα λόγο για πέντε αγνοούμενους, συνολικά, πριν βρεθεί το ζευγάρι στο Πήλιο. Κατά τις πληροφορίες αυτές, μετά τον εντοπισμό του ζευγαριού των Αυστριακών, οι αγνοούμενοι είναι πλέον τρεις.

Άλλα δύο άτομα αγνοούνται στην περιοχή του νοτίου Πηλίου μετά την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές αγνοούνται δύο άτομα στην περιοχή της Πάλτσης χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ο 42χρονος που προσπάθησε να περάσει το πρωί με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, συνεχίζει να αγνοείται.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν από το σπίτι που είχε πλημμυρίσει στην Μελάνη στο Πήλιο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr οι τρεις άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μαζί με συνεργείο του Δήμου και τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό έφτασαν στο σημείο στο Πήλιο και τους απεγκλώβισαν, μεταφέροντάς τους σε ασφαλές σημείο για να διανυκτερεύσουν και να σωθούν από την καταστροφική μανία της κακοκαιρίας Daniel.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]