Συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα τρεις ανθρώπους

25 Αυγούστου 2023

Συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμα έξι άτομα

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός μπήκε σε ένα μπαρ την Τετάρτη το βράδυ και προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, η οποία είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Όταν πυροβόλησε και τραυμάτισε την γυναίκα του, άρχισε να πυροβολεί και άλλους θαμώνες, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρεις ανθρώπους και να τραυματίσει ακόμη έξι.

Ο 59χρονος Τζον Σνόουλινγκ, πρώην αστυνομικός, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του Μαρί, εξήγησε ο σερίφης της κομητείας Όραντζ Ντον Μπαρνς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε είπε:

” Όταν εισήλθε στο μπαρ Cook’s Corner, που απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες, ο δράστης κατευθύνθηκε αμέσως προς το μέρος της και χωρίς να υπάρχει καμία συζήτηση είτε διάλογος είτε διαμάχη την πυροβόλησε”

Στη συνέχεια ο Σνόουλινγκ πυροβόλησε και σκότωσε μία άλλη γυναίκα και δυο άνδρες που δειπνούσαν μαζί με την γυναίκα του και συνεχίζοντας να πυροβολεί τραυμάτισε άλλα πέντε άτομα.

Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός μέσα στο μπαρ από πυρά αστυνομικών.

Αυτόπτης μάρτυρας του συγκλονιστικού περιστατικού ήταν η Μπέτι Φρουσάντι, (φίλη της γυναίκας του αστυνομικού ,Μαρί Σνόουλινγκ) η οποία δήλωσε σε τηλεοπτικό συνεργείο:

“Πλησίασε διάφορα τραπέζια και πυροβόλησε εναντίον των ανθρώπων που κάθονταν σε αυτά, οι άνθρωποι έπεσαν στο έδαφος και κάποιοι στάθηκαν πάνω από άλλους προσπαθώντας να ασκήσουν πίεση στα τραύματά τους. Ήταν απλώς φρικτό, φρικτό”

Σύμφωνα με την ίδια, η Σνόουλινγκ έμενε αυτή την περίοδο σε σπίτι φίλων και ο σύζυγός της αντιμετώπιζε άσχημα το διαζύγιο.

«Δεν άντεχε το διαζύγιο», δήλωσε ο πατέρας της Μαρί Σνόουλινγκ αναφερόμενος στον σύζυγό της.

Η γυναίκα του αστυνομικού επέζησε και νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η Καλιφόρνια θρηνεί τα θύματα ενός φρικτού περιστατικού με πυροβολισμούς ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκάβιν Νιούσομ.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]