Συγκινεί το πανελλήνιο με το “Μεγαλείο της ψυχής του”

25 Αυγούστου 2023

Συγκινεί το πανελλήνιο με το “Μεγαλείο της ψυχής του”, ο Τάσος Μπαλάσκας και μας δίνει μαθήματα δύναμης και ανθρωπιάς

«Ήμουν ανέκαθεν εθελοντής, έχω μάθει να προσφέρω όπου απαιτείται, όπου υπάρχει ανάγκη για βοήθεια είτε σε συνάνθρωπο, σε συμπολίτη στη γειτονιά μου, είτε σε ζώα. Ιδίως σε τέτοιες καταστάσεις, που αυτά είναι ανήμπορα και καταδικασμένα.

Ο εθελοντισμός, με έχει βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές μου, με βοηθά και τώρα που αντιμετωπίζω την πρόσφατη απώλεια της Αλεξάνδρας, της συζύγου μου.

Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και θέλω από τη μία το παράδειγμά μου να είναι οδηγός και για αυτά, να τρέχουν προς βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται, και από την άλλη να νιώθω την ασφάλεια πως αν αυτά χρειαστούν κάποια στιγμή ένα στήριγμα, θα βρεθεί ένας άνθρωπος δίπλα τους να τους σταθεί» τόνισε ο ίδιος.

Ο Τάσος Μπαλάσκας, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε στην Τουρκία πριν από τρεις μήνες, καθώς εντελώς ξαφνικά έχασε την γυναίκα του ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι αναψυχής και προσπαθούσε να φέρει στην χώρα μας τη σορό της που ξεψύχησε στην Καππαδοκία από ανεύρυσμα.

Τώρα πλέον είναι ένας ενεργός εθελοντής που «βούτηξε» στις φλόγες της Πάρνηθας για να σώσει ό,τι μπορεί απ’ την περιοχή. Αν και έχασε τη σύζυγό του πριν λίγο καιρό, το μεγαλείο ψυχής του έμεινε ανέγγιχτο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]