«Μετανιώνω» δήλωσε στην ανακρίτρια ο 53χρονος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

8 Αυγούστου 2023

«Μετανιώνω» δήλωσε στην ανακρίτρια ο 53χρονος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του, είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα δήλωσε ο 53χρονος που ξυλοκόπησε την γυναίκα του, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, θόλωσα από τον θυμό!

«Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν τις αρχές, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι σέρνοντάς την απ’ τα μαλλιά, υποστήριξε ο συνήγορος της αστυνομικού από την Λάρισα

Αίσθηση προκαλούν, στο μεταξύ, τα όσα δήλωσε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της 43χρονης αστυνομικού. Ο Διαμαντής Μπασαράς τόνισε πως σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο κατηγορούμενος «την έσυρε από τα μαλλιά και προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι».

«Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπασαράς.
Η γυναίκα δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να δώσει πλήρη κατάθεση και να θέσει με λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν, συμπλήρωσε ο συνήγορός της.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του 53χρονου, ο οποίος  κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την αστυνομικό! - aveserres.gr

Την υπεράσπιση του 53χρονου που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του, στη Λάρισα, έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη σπουδή» να απολογηθεί σήμερα ο κατηγορούμενος, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να παρίσταται λόγω άλλης υπόθεσης και διατυπώνει ερωτήματα για την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως «γεννώνται τεράστια ερωτηματικά, πώς είναι δυνατόν για σωματικές βλάβες που προκληθήκαν με τα χέρια, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αφού νομολογιακά στη χειρότερη περίπτωση για τον κο κατηγορούμενο ο σωστός νομικός χαρακτηρισμός είναι της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης».

Ο ποινικολόγος κάνει λόγο για μία εντελώς μεροληπτική «εις βάρος του κου κατηγορούμενου διαδικασίας, την οποία ενορχήστρωσαν οι συνάδελφοι του θύματος ανώτεροι αστυνομικοί Λαρίσης», σημειώνοντας πως «εμφανίζεται ο κατηγορούμενος ότι χωρίς κανένα λόγο και μόνο επειδή του ζήτησε διαζύγιο, προκάλεσε τις σωματικές βλάβες εις βάρος του θύματος». Επικαλείται, δε, τα μηνύματα που, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, έλαβε η άτυχη 43χρονη αστυνομικός τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8), λέγοντας πως «κατά τον εντολέα μου προκύπτει ότι είναι ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας». Οι συνάδελφοι της παθούσης δεν έχουν κατασχέσει το κινητό της τηλέφωνο, τονίζει ο Αλέξης Κούγιας και μιλά για μηνύματα που «λάμβανε η παθούσα από τον εραστή της τα άγρια ξημερώματα μέσα στη συζυγική κατοικία».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]