Σάντρα Μπούλοκ – Πέθανε ο επί χρόνια σύντροφος της σε ηλικία 57 ετών

8 Αυγούστου 2023

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, ο οποίος έδινε μάχη με την ασθένεια ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα).

Τραγικό: Ο σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μια κρυφή τριετή μάχη με το ALS.  Το ζευγάρι απεικονίζεται εδώ στο Λονδίνο στην πρεμιέρα του Oceans 8 το 2018

Η οικογένεια της Σάρα Μπούλοκ επαίνεσε τον «καταπληκτικό» τρόπο που φρόντιζε τον επί χρόνια σύντροφό της Μπράιαν Ράνταλ κατά τη διάρκεια της μυστικής μάχης του με την ALS πριν από τον  τραγικό θάνατό του στα 57 του. 

Η αδερφή της Sandra, Gesine, επαίνεσε τον «καταπληκτικό» τρόπο που φρόντιζε τον Bryan κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του. Αποκάλεσε την ALS «σκληρή ασθένεια», αλλά πρόσθεσε «υπάρχει κάποια άνεση στο να γνωρίζει ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές στην καταπληκτική αδερφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και τη βοήθησαν να τον φροντίζει στο σπίτι τους».

Αφιέρωμα στο Instagram: Ο Gesine αποκάλεσε την ALS «σκληρή ασθένεια», αλλά πρόσθεσε «υπάρχει κάποια άνεση στο να γνωρίζει ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές στην καταπληκτική αδερφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και τη βοήθησαν να τον φροντίζει στο σπίτι τους».

Η αδερφή του Bullock Gesine Bullock-Prado μπήκε στο Instagram της  και έγραψε:

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Bry έχει βρει το καλύτερο σημείο για ψάρεμα στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δέλεαρ του σε ορμητικά ποτάμια που ενώνονται με σολομό»

Ο Randall ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο πριν γίνει φωτογράφος
Ο Randall ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο πριν γίνει φωτογράφος

Η Σάντρα Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Μπράιαν (μοντέλο που έγινε φωτογράφος) το 2015, αφού φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της Louis.

«Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ειρηνικά μετά από μια μάχη τριών ετών με την ALS», δήλωσε η οικογένειά του στο PEOPLE.

«Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με το ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίσαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του».
Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που τον βοήθησαν με αυτή την ασθένειας μαζί μας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι μαζί μας», συνέχισε η δήλωση της οικογένειας.

«Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν».

Η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών (του Louis, 13 ετών, και της κόρης της Laila, 10), αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ράνταλ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Δεκέμβριο του 2021 στο Red Table Talk.

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Μοιραζόμαστε τρία όμορφα παιδιά. Είναι ό,τι καλύτερο έγινε ποτέ. Δεν θέλω να πω να το κάνετε όπως το κάνω εγώ, αλλά δεν χρειάζομαι χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος και αφοσιωμένη μητέρα», είπε.

Η πλευρική αμυοτροφική σκλήρυνση (ALS) είναι μια νευρογεννητική διαταραχή που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου, σύμφωνα με την κλινική Mayo . Επιδεινώνεται προοδευτικά και προκαλεί σημαντική απώλεια μυϊκού ελέγχου σε άτομα που το έχουν. 

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει θεραπεία για το ALS και η νόσος είναι θανατηφόρα, αλλά εξελίσσεται με διαφορετικές ταχύτητες στους ασθενείς.

Τα άτομα με ALS αναμένεται να ζήσουν δύο έως πέντε χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση των συμπτωμάτων, αν και το 10% των πασχόντων ζει τουλάχιστον 10 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]