Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέρρευσε η μητέρα όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της

8 Αυγούστου 2023

Κατέρρευσε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της, στα επεισόδια που σημειώθηκαν εχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από μοιραία μαχαιριά στο χέρι, που βρήκε αρτηρία και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ τραυματίστηκε σοβαρά χτες από την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μπόρεσε αρχικά να διασχίσει κάποια μέτρα, έφτασε σε ένα κοντινό περίπτερο, ζήτησε βοήθεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Υπέστη έμφραγμα η μητέρα του 29χρονου, νοσηλεύεται

Η γυναίκα κλήθηκε στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε πως ο γιος της είναι βαριά τραυματίας. Της ανακοίνωσαν τον θάνατο του όταν κατέφθασε στον Ερυθρό Σταυρό, και εκεί η γυναίκα κατέρρευσε, με τις αρχικές πληροφορίες για έμφραγμα να μην επιβεβαιώνονται.

Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και παρακολουθείται.

Νωρίτερα, η κρατική τηλεόραση είχε κάνει λόγο για έμφραγμα, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η είδηση. 

Από την επίθεση, να σημειωθεί, τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα οκτώ άτομα, ορισμένοι από τους οποίους νοσηλεύονται. 

Πρόκειται για άτομα ηλικιών από 17 έως και 48 ετών, οι μισοί από τους οποίους είναι Έλληνες και οι άλλοι Κροάτες. Ο ανήλικος, κατά την ίδια πηγή, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτύπημα στο κεφάλι. Νωρίτερα γινόταν λόγος για τραυματισμό του από πέτρα. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]