Ο Stan προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του!

29 Ιουλίου 2023

Ο Stan προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Όχι για τις ανάγκες κάποιου βίντεο κλιπ, αλλά για να ενωθεί με τα «δεσμά» του γάμου με την αγαπημένη του, δικηγόρο και σύντροφό του, Βέρα Σωτηροπούλου, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Βέρα Σωτηροπούλου: Αυτή είναι η 27χρονη κούκλα που παντρεύεται ο Stan -  ΦΩΤΟ - callnews

Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, η μέλλουσα νύφη αποκάλυψε τα σχέδια του ζεύγους, δημοσιεύοντας βίντεο και στιγμές από το μπάτσελορ πάρτι που ετοιμάσθηκε για εκείνη από τις φίλες της.

Ο Stan παντρεύεται τη δικηγόρο σύντροφό του - Πλάνα από το bachelorette  party της! | Gossip-tv.gr

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την Βέρα Σωτηροπούλου, ετοιμάζεται να ανεβεί ο Stan, μετά τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε σχέση με την δικηγόρο και όπως αποκάλυψε η ίδια, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram, σύντομα η σχέση θα επισημοποιηθεί.

Συγκεκριμένα η Βέρα Σωτηροπούλου έκανε το bachelorette πάρτι της το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τις φίλες της και ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram.

Το ροζ επικρατούσε στο bachelorette, ενώ υπήρχαν και ροζ cupcakes, στα οποία ήταν γραμμένες οι φράσεις «Vera the best» και «Team Bride». Η μέλλουσα νύφη φόρεσε λευκό μαγιό και λευκά φορέματα, συνδυάζοντάς τα και μ’ ένα πέπλο. Από την άλλη οι φίλες της φορούσαν μαύρα μαγιό και μαύρα ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]