Τα ζώδια της εβδομάδας 27/07 έως 02/08

29 Ιουλίου 2023

Κριός

27.07-02.08.2023

Ο Αύγουστος, είναι ο μήνας που ο ρυθμός της ζωής θα είναι αργός, δίνοντάς σας χρόνο για ξεκούραση και βελτίωση ζητημάτων που σας απασχολούν. Θα ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με επιτυχία, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια.

Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο, να ερωτευτείτε ή να αποκτήσετε απογόνους. Θα στρέψετε την προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να προσέξετε τις υπογραφές και συμφωνίες και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και στην επιτυχία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο η δικτύωση και οι έξυπνες συμμαχίες. Η διαχείριση των οικονομικών σας θα αποτελεί μείζον ζήτημα και θα είναι επιτακτική η άμυνα με τα χρήματά σας. Πρέπει να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

Ταύρος

27.07-02.08.2023

Εξαιρετικά νέα σχετικά με ένα εγχείρημα, την καριέρα ή τη φήμη σας. Επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας είτε μέσω ενός μπόνους είτε μέσω μιας προαγωγής. Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ εσωστρεφής μήνας για εσάς. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιες βελτιώσεις θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η οικιακή σας ζωή θα σας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ενδεχομένως να μην προσαρμοστείτε εύκολα, ωστόσο θα είναι παροδική η φάση που θα διανύσετε.

Ξεκινάει μια εποχή απολαύσεων και έντονης ερωτικής ζωής. Νέοι έρωτες κατά τη διάρκεια των διακοπών θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο. Δεν πρέπει να επενδύσετε οικονομικά και συναισθηματικά. Αυξάνετε η γοητεία σας και η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ορισμένες αλλαγές στις πεποιθήσεις σας θα σας φέρνουν σε κόντρα με το περιβάλλον σας. Δεν πρέπει να μπλέξετε τη φιλία με τα ερωτικά.

Δίδυμοι

27.07-02.08.2023

Μια σημαντική διαδρομή ολοκληρώνεται, που μπορεί να αφορά τις σπουδές ή ένα ταξίδι, και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όλα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, και πρέπει να ακολουθείτε το ρεύμα. Είναι ιδανική στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει σχέση με την εκπαίδευση, μια εμπορική συμφωνία ή την υπογραφή μιας σύμβασης. Μπορεί να έχετε αναποφασιστικότητα και να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να φρενάρει τα σχέδιά σας.

Η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Ακατάλληλη εποχή για μετακομίσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ο ερωτικός σας τομέας παίρνει την ανιούσα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, φλερτάρετε και απολαύστε τις στιγμές. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις και να θέσετε νέες προτεραιότητες που θα αφορούν την καριέρα και την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα παιδιά και να αφήσετε στην άκρη την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος.

Καρκίνος

27.07-02.08.2023

Αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για να επανεξετάσετε τους στόχους σας, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Έρχονται στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και χρήματα που προέρχονται από τρίτους, κοινούς πόρους κ.λπ.

Ήρθε η εποχή που πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα.

Κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Συζητήστε για την αύξηση των αποδοχών σας, επιστρατεύοντας την αποφασιστικότητά σας.

Η διάθεσή σας για μάθηση θα είναι πεσμένη, ενώ μπορεί να προκύπτουν εμπόδια στην επικοινωνία, σε εμπορικές συναλλαγές και στις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων. Είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας, με επιδιορθώσεις βλαβών κ.λπ. θα ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση μιας ιδέας που έμεινε ημιτελής και θα συναντηθείτε με φίλους από το παρελθόν. Ιδανική στιγμή για διακοπές και ταξίδια.

Λέων

27.07-02.08.2023

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που επιβραδύνει τις υποθέσεις σας και δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεστε.

Ενδεχομένως να δίνετε περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες και να παραμελείτε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, επομένως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεων σας. Θέστε νέους στόχους, οραματιστείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία, βελτιώστε την εμφάνισή σας και αφήστε πίσω οτιδήποτε μπλοκάρει την εξέλιξή σας ‒ μπορεί να είναι μια σχέση ή μια συνεργασία. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Θα είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις, όμως θα είστε και ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στη χρήση εργαλείων. Αναζητήσετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. ει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές, κληρονομιές κ.λπ.

Παρθένος

27.07-02.08.2023

Πρέπει να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Θα πηγαίνουν με αργούς ρυθμούς οι υποθέσεις σας και είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε ένα τσεκάπ, να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να ανακτήσετε τη φόρμα σας.

Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας μπλοκάρουν, δουλέψτε με τον εαυτό σας και ξεπεράστε απογοητεύσεις του παρελθόντος. Η φροντίδα της εμφάνισής σας και η αυτοβελτίωση θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα είστε οι πρωταγωνιστές. Θα είστε πολύ δυνατοί σε διαπραγματεύσεις, αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι.

Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για ταξίδια, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και εμπειριών. Ενδεχομένως να παρακολουθήσετε έναν κύκλο μαθημάτων στο εξωτερικό ή να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. θα σας απασχολήσει μια σχέση ή συνεργασία.

Ζυγός

27.07-02.08.2023

Μια φιλία εξελίσσεται σε ερωτική σχέση και βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και δίνετε περισσότερη προσοχή στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Θα έχετε καθυστερήσεις σε κάποιους τομείς, αλλά θα βελτιώσετε ό,τι πρέπει να διορθωθεί. Μέσω χόμπι και ομαδικών δραστηριοτήτων θα κάνετε και μια καινούργια γνωριμία που θα σας γοητεύσει. Ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα ή να ενταχθείτε σε έναν σύλλογο.

Κατάλληλη εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να θεραπεύσετε τραύματα του παρελθόντος και να ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη. Μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα έχετε θάρρος και αποφασιστικότητα.

Θα σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, όπως φόροι, οφειλές, κληρονομιές κ.λπ., και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Σας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας.

Σκορπιός

27.07-02.08.2023

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σάς έχουν απορροφήσει όλη την προσοχή σας και καλείστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη φροντίδα σας ένα ηλικιωμένο άτομο. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πηγαίνουν όλα με ρυθμούς χελώνας και δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε. Χαλαρώστε, ανακτήστε τις δυνάμεις σας και απολαύστε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας.

Ξεκινάει μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και νέων γνωριμιών που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Θα ολοκληρώσετε μια ιδέα που ήταν στα σκαριά και θα επανασυνδεθείτε με φίλους από τα παλιά. Οι ρυθμοί σας θα είναι πεσμένοι. Ίντριγκες και έντονο παρασκήνιο δεν θα πρέπει να σας καταβάλουν. Αποφύγετε όσους σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα και αλλάξτε παρέες. Θα δοκιμάσετε πολλές φορές την τύχη σας σε νέες σχέσεις και συνεργασίες μέχρι να καταλήξετε σε κάτι σταθερό. Να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

27.07-02.08.2023

Ένας κύκλος φτάνει στην κορύφωσή του και απαιτείται από εσάς να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας ή ένα οικείο πρόσωπο. Κάποιες υποθέσεις σας θα κινούνται με αργούς ρυθμούς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τις επανεξετάσετε.Εξαιρετική στιγμή για έναρξη σπουδών, διακοπές και ταξίδια. Οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται και πρέπει να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας και γενικά θα επικρατεί αστάθεια σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε με την εφαρμογή μιας ιδέας, ενώ θα είναι αυξημένη και η διάθεσή σας για ψυχαγωγία και επαφές με φίλους. Επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο που θα αφορούν μια προηγούμενη απασχόληση και θα χρειαστείτε τη στήριξη νομικών προσώπων. Αρκετοί θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες με καλύτερες αποδοχές. Ο μήνας φέρνει κάποια καλά νέα που θα αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Ενδεχομένως να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος.

Αιγόκερως

27.07-02.08.2023

Ο μήνας ξεκινά και υποδεικνύει πως υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Κοινοί πόροι, ακίνητη περιουσία, έσοδα μέσω της εργασίας, θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται, αλλά έχετε και πολλά έξοδα και πρέπει να είστε πιο φειδωλοί. Μια ερωτική σχέση θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Μπορεί να επικρατεί ασυνεννοησία με συναδέλφους, να προκύπτουν προβλήματα στη δουλειά σας ή να σας απασχολήσει ξανά ένα ζήτημα υγείας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και δώστε περισσότερη έμφαση στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα διακριθείτε για τις δεξιότητές σας και την ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για δημιουργία μόνιμης σχέσης. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα σας ωθεί σε εσφαλμένες επιλογές. Θα βελτιώσετε τις γνώσεις και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων.

Υδροχόος

27.07-02.08.2023

Η πρώτη πανσέληνος του Αυγούστου σηματοδοτεί την κορύφωση ενός κύκλου γεγονότων που αφορούν προσωπικά σας θέματα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στον μήνα αρκετοί τομείς της ζωής σας μπαίνουν σε αργούς ρυθμούς και έχετε την ευχέρεια να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ευνοείται το ξεκίνημα μιας συνεργασίας και η αναθέρμανση σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Εξαιρετική μέρα για γάμο ή συμβίωση.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Ενδεχομένως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε χρηματοδοτήσεις ή να βγει στην επιφάνεια μια παλιά οφειλή που θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα. Εξοικονομήστε χρήματα για ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν. Η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτεια θα είναι αυξημένη. Ωστόσο, εκτός από ταξίδια, θα ευνοηθεί και το κυνήγι νέων στόχων. Μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο σας. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα σας δώσουν ώθηση και θα βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα.

Ιχθύς

27.07-02.08.2023

Είναι κατάλληλη στιγμή να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να δώσετε έμφαση σε δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες και εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάποια άσκηση που δεν θα σας φαίνεται βαρετή και θα την κάνετε με ευχαρίστηση. Ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη και να στείλετε βιογραφικά. θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με συνεργάτες. Φροντίστε να φιλτράρετε καλά όσα ακούτε και να μην προτρέχετε, βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα.

Οικονομικές υποθέσεις θα παίξουν με την υπομονή σας και θα δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Ορισμένες αλλαγές στα σχέδιά σας θα είναι αναπόφευκτες και θα αφορούν εμπορικές υποθέσεις ή τον τρόπο επικοινωνίας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας και του ψυχισμού σας θα αποτελέσει προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]