19 χρόνια χωρίς την “Κόμισσα της Κέρκυρας” (οι καλύτερες ατάκες της) 

29 Ιουλίου 2023

Δεκαεννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα “χωρίς την Κόμισσα της Κέρκυρας” από εκείνη την καλοκαιρινή ημέρα του 2004 που η Ρένα Βλαχοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αξεπέραστη κωμικός, εξαιρετική τραγουδίστρια και απολαυστική «show woman», η Ρένα Βλαχοπούλου σφράγισε μοναδικά όλους τους ρόλους που ενσάρκωσε σε σκηνή και οθόνη. Καθημερινή, προσιτή και ανθρώπινη, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των απλών ανθρώπων και να γίνει η «Ρένα» της οικογένειας κάθε Έλληνα.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά της με το μιούζικαλ, την κωμωδία, την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και τον τόπο καταγωγής της, την Κέρκυρα, παραμένει στις καρδιές όσων την αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Η Ρένα Βλαχοπούλου έφυγε από την ζωή μία ημέρα πριν συμπληρώσει τα 81 της χρόνια και η Φίνος Φιλμ ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο – αφιέρωμα στην αξέχαστη ηθοποιό ανήμερα των γενεθλίων της για να την τιμήσει.

“Η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε σαν σήμερα το 1923 στην Κέρκυρα και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες “Ραντεβού στον Αέρα”, “Η Ρένα είναι Οφσάιντ”, “Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι”, “Η Παριζιάνα” και “Μερικοί το Προτιμούν Κρύο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]