Κύπελλο Ελλάδας: Προς Αγρίνιο ο τελικός – Αρνητικές οι πρώτες αντιδράσεις της αστυνομίας

5 Μαΐου 2023

Το Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι πολύ πιθανό να δώσει τη λύση στο πρόβλημα της ΕΠΟ, με την έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniara.gr, τόσο η πλευρά του Παναιτωλικού, όσο και αυτή των τοπικών φορέων του Αγρινίου είναι θετικοί στο ενδεχόμενο, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να διεξαχθεί στην πόλη.

Πάντως, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η τοπική Αστυνομία είναι αρνητική, εκφράζοντας φόβο για την παρουσία οποιουδήποτε αριθμού οπαδών στην πόλη.

Το δημοσίευμα…

Μετά από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν την ΕΠΟ να εξετάζει, μεταξύ άλλων, το γήπεδο του Παναιτωλικού για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου έγινε η πρώτη κρούση στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniara.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας δέχθηκε «κρούση» από την Ομοσπονδία στο πλαίσιο της διερεύνησης του ενδεχομένου της διεξαγωγής του τελικού στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Κωστούλας είναι θετικός στο ενδεχόμενο, κάτι το οποίο άλλωστε ανέφερε και δημόσια σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Από εκεί και πέρα, το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό και η ΠΑΕ το νοικιάζει. Αυτό σημαίνει ότι αρμόδιος για να δώσει το οκ δεν είναι ούτε ο Δήμος Αγρινίου (σ.σ. είναι επίσης θετικός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο Αγρίνιο) αλλά ούτε και η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Όλα θα εξαρτηθούν λοιπόν από το «οκ» του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Πάνου Στεργίου, το οποίο θεωρείται μάλλον δεδομένο από τη στιγμή που ΠΑΕ και Δήμος δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο διεξαγωγής στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι σε πρώτη φάση η Τοπική Αστυνομία είναι αρνητική στη διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο Αγρίνιο και εδώ προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσο το γήπεδο του Παναιτωλικού θα μπορούσε να φιλοξενήσει οποιονδήποτε αριθμό οπαδών των δύο ομάδων.


[There are no radio stations in the database]