ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Νέλσον Ολιβέιρα – Αμφίβολος για το φινάλε της σεζόν

5 Μαΐου 2023

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρία ματς μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν (δυο στα πλέι οφ κ τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας) και καλείται να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, με πιο σημαντικό, αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα (05.05) την προετοιμασία του για τη “μάχη” στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο Βόλο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε , Τάισον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία. Οι εξετάσεις του Πορτογάλου έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική (κνημοπερονιαία συνδέσμωση).

Ο φορ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε θεραπείες τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι σε Βόλο (7/5, 20:00) και Ολυμπιακό (14/5, 20:00) στο φινάλε των πλέι οφ της Super League, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.


[There are no radio stations in the database]