Δήμος Σαρωνικού: Το παρασκήνιο της θετικής προσπάθειας για μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου

22 Ιανουαρίου 2023

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού ικανοποιήθηκε από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και αφού υπήρξε αποφασιστική παρέμβαση και συνεργασία του βουλευτή Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου με την πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού, Άντζι Προκόπη.

Έτσι από τον Μάρτιο και μετά θα σταθμεύει μόνιμα σε συγκεκριμένο σημείο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών όχι μόνο του δήμου αλλά της ευρύτερης περιοχής.

Η κα Προκόπη μίλησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη για τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν αλλά και για την αποφασιστική συνδρομή του κ. οικονόμου για ένα θέμα που ταλάνιζε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Σαρωνικού.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στη διάρκεια του καλοκαιριού χάθηκαν τρεις ζωές επειδή το ασθενοφόρο παρότι ειδοποιήθηκε δεν κατάφερε να προσεγγίσει έγκαιρα το σημείο όπου βρίσκονταν οι ασθενείς.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη της προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού και αντιπροέδρου της Συνομοσπονδίας Συλλόγων Ανατ. Αττικής, Άντζι Προκόπη στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]