Τί κρύβεται πίσω από το ξεμπλοκάρισμα του Ιατρικού Πάρκου της Παιανίας

22 Ιανουαρίου 2023

Σημαντικά στοιχεία για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες με αφορμή την πρόσφατη είδηση περί ξεμπλοκαρίσματος της μεγάλης επένδυσης του Ιατρικού Πάρκου της Παιανίας, αποκάλυψε το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Ανατ. Αττικής, Σωτήρης Ζώτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Ζώτος αναφέρθηκε στον σχετικό σχεδιασμό που υπάρχει από τη δεκαετία του 2000 και πώς αυτός αποφασίστηκε να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια μετά.

Παράλληλα συνέδεσε το θέμα με την πρόθεση δημιουργίας νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική υπογραμμίζοντας όμως ότι η δημιουργία μιας και μόνο νοσοκομειακής δομής δημιουργεί θέμα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μάλιστα τόνισε την αναγκαιότητα ουσιαστικά η δευτεροβάθμια περίθαλψη να μοιραστεί με βάση και τις γεωγραφικές περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Ζώτος εστίασε μεταξύ άλλων και στο υπάρχον κτίριο του Ερασινείου ενώ ενδιαφέρουσα είναι η αναφορά του και στις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται στα Κέντρα Υγείας της περιοχής με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Κ.Υ. Λαυρίου.

Ακούστε παρακάτω την ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Σωτήρη Ζώτου στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]