Τριαντάφυλλος για Νίκο Μουτσινά: «Το έχει παραχ…»

7 Οκτωβρίου 2022

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Τριαντάφυλλος και αναφέρθηκε τόσο στο All Star Survivor, όσο και στον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχουν κόντρα.

Ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο.

«Έχουμε τα live μας, τις δουλειές μας, ακόμα δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το All Star. Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς» είπε αρχικά. Στην ερώτηση εάν είναι φίλοι με τον Ντάνο και στο εάν θα τον προπονήσει για το Survivor απαντά: «Αν θα με προπονεί ο Ντάνος; Για δες εάν έρχομαι από εκεί…»

Τριαντάφυλλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μίσος μέσα του»

Όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά, ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλει να τον ξέρει, δεν μιλάνε και ούτε θέλει να μιλήσει μαζί του:

«Ο Νίκος Μουτσινάς ούτε με ξέρει, ούτε τον ξέρω, ούτε μιλάμε, ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν πρόκειται να πάω στην εκπομπή του. Δεν σέβεται προσωπικότητες. Είναι εντάξει να σατιρίζεις, αλλά αυτός το έχει παραχ…Το έχει παρακάνει».

«’Εχει μίσος μέσα του», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Η κόντρα του παρουσιαστή και του τραγουδιστή ξεκίνησε από δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος, πως αρνείται να πάει ως καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του».


[There are no radio stations in the database]