Coolio: Κάνουν την τέφρα του… κολιέ

7 Οκτωβρίου 2022

Τα 7 παιδιά του ράπερ που πέθανε στα 59 του χρόνια, θέλουν να κρατήσουν τον πατέρα τους κοντά, κυριολεκτικά και μεταφορικά

coolio_arthro

Τα παιδιά του Coolio αποχαιρέτησαν πριν από λίγες μέρες τον πατέρα τους, αλλά βρήκαν και έναν περίεργο τρόπο να τον κρατήσουν κοντά τους.

Το σώμα του 59χρονου αποτεφρώθηκε αλλά οι στάχτες δεν προορίζεται να σκορπίσουν σε κάποια θάλασσα ή να αποθηκευτούν όλες σε κάποιο δοχείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, τα 7 παιδιά του ράπερ που πέθανε από ανακοπή πριν μερικές ημέρες, σκέφτονται να αξιοποιήσουν τις στάχτες του πατέρα τους και να τις κάνουν… κολιέ.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι κάθε παιδί του θα πάρει ένα μενταγιόν για να κρατήσει την τέφρα του. Το ίδιο θα ισχύσει και για άλλα μέλη της οικογένειας. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρος, ο τρόπος με τον οποίο οι στάχτες θα «μεταμορφωθούν» σε κόσμημα, αλλά το πιο πιθανό είναι τα μεταγιόν να χρησιμεύσουν ως ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος.

Coolio’s kids are coming up with a way to store their dad’s ashes into some sweet bling. https://t.co/LCz3EVN5qO— TMZ (@TMZ) October 7, 2022

Ακόμη, ο κάθε ένας από τους γιους και τις κόρες του θα επιλέξει ειδικές επιγραφές για τα κοσμήματά του. Οι στάχτες του θα διανεμηθούν για όλα τα περιδέραια και ό,τι απομείνει από αυτές θα μείνει σε τεφροδόχο.

O Coolio, ο ράπερ που έμεινε περισσότερο γνωστός για το τραγούδι του «Gangsta’s Paradise», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, στο σπίτι ενός φίλου του, με πιο πιθανή αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

coolio


Του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 45 λεπτά

Για 45 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον ράπερ Coolio, ο οποίος πέθανε στο σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άντζελες εδώ και λίγες ημέρες.

Ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην τουαλέτα του σπιτιού, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές δεν συνδέουν μέχρι ώρας τον θάνατό του με χρήση ουσιών, δεδομένου του παρελθόντος του με τα ναρκωτικά.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων και της έρευνας που διεξάγεται γύρω από τον χαμό του τραγουδιστή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως όταν ο φίλος του, Jarez, τον βρήκε αναίσθητο, κάλεσε βοήθεια και οι διασώστες που κατέφθασαν στο σπίτι του, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν.

Για περισσότερο από μία ώρα, προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες, ενώ του έκαναν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) για περίπου 45 λεπτά.

Μπορεί ο ράπερ του «Gangsta’s Paradise» να είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, αλλά η είδηση του θανάτου του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μεγάλα ονόματα του τραγουδιού σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν.


[There are no radio stations in the database]