«Σασμός»: Ο συγγραφέας του βιβλίου αποκάλυψε ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη χρονιά

8 Απριλίου 2022

Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA, «Σασμός», έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η σειρά του ALPHA θα μας συντροφεύσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η επιτυχία του «Σασμού» συνεχίζεται και, τώρα, ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, έχει γράψει τη συνέχεια του βιβλίου. Στην παρουσίασή του νέου βιβλίου έδωσαν οι φίλοι και οι συνεργάτες από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά. Ο συγγραφέας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες  και αποκάλυψε:

«Στον Σασμό έχουμε να δούμε πάρα πολλά εφόσον θα τελειώσουμε στα 170 επεισόδια και προφανώς, έχουμε άλλα 170. Οπότε, η ιστορία μας θα αρχίσει να ξετυλίγει ένα νέο πλέγμα»

Ενώ, πρόσθεσε:

«Θα δούμε νέους ήρωες, που θα πλαισιώνουν τους παλιούς, νέες ιστορίες που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται δεξιά κι αριστερά. Πιστεύω ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη»

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να έχει ο «Σασμός» αυτή την απήχηση που είχε καθώς έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ο Σπύρος Πετρουλάκης δήλωσε:

«Το περίμενα τη στιγμή που είδα τους ηθοποιούς να φτάνουν έναν προς έναν»


[There are no radio stations in the database]