Tasos Xiarcho: Άφθονη ηδονή και αισθησιασμός στο video του «Ένα Ένα»

8 Απριλίου 2022

Ο Tasos Xiarchο παρουσιάζει το νέο του single, με τίτλο «Ένα Ένα», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, δημιουργός πολλών viral χορογραφιών και συνεργάτης πολλών καλλιτεχνών, ξεδιπλώνει για ακόμα μία φορά το ταλέντο του στη μουσική μέσα από ένα δυναμικό hit.

Τη μουσική του «Ένα Ένα» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους ο Τάσος Βουγιατζής.

Μοντέρνο, εκκεντρικό και με δυνατά vibes, το «Ένα Ένα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανατρεπτικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το «Ένα Ένα» κυκλοφορεί μετά το single «Παράξενο Αγόρι», τις επιτυχημένες συνεργασίες του Taso Xiarcho με την Konnie Metaxa στο «Μόνο Πάγο» και στο «Aye Aye» και το «Αν» με τη συμμετοχή της Demy.

Ο Taso Xiarcho άρχισε μαθήματα χορού σε ηλικία 16 ετών. Η αρχή έγινε τυχαία και σύντομα ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν σχεδίασε τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι στο music video για το τραγούδι «Μάντισσα», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές στο YouΤube.

Ο Taso Xiarcho έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, με των οποίων την Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει σχεδιάσει τις χορογραφίες για πολύ μεγάλα σόου όπως το MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το σόου της Σήλιας Κριθαριώτη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Το «Ένα Ένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


[There are no radio stations in the database]