Πάτρα: Ο Κουσουλός αποκαλύπτει τον καλεσμένο της Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ”

7 Απριλίου 2022

Οι έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών συνεχίζονται εξονυχιστικά, ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση όλο αυτό το διάστημα είναι η Αγγελική Νικολούλη, αλλά και ο Πέτρος Κουσουλός.

Με ένα νέο τρέιλερ και μια αινιγματική φωτογραφία, η Αγγελική Νικολούλη εντείνει την αγωνία στους τηλεθεατές για την εκπομπή της “Φως στο Τούνελ” την προσεχή Παρασκευή.

Το βίντεο ξεκινά με μια κάμερα να βιντεοσκοπεί ένα παιδικό δωμάτιο, με μουσική υπόκρουση που παραπέμπει στη δημοφιλή σειρά “10η Εντολή”, που αφορούσε εγκλήματα και ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Σε ένα story στο Instagram της εκπομπής, φαίνεται η δημοσιογράφος στο γραφείο της έχοντας απέναντί της κάποιον, τον οποίον κρύβουν οι κάμεραμαν και οι συνεργάτες της. Όμως, ένα ερωτηματικό στη φωτογραφία προϊδεάζει για το ποιον μπορεί να έχει καλεσμένο.

Ο Πέτρος Κουσουλός, με ανάρτησή του στο twitter, αποκαλύπτει πως το πρόσωπο που δίνει συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη είναι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Την Τρίτη, η δημοσιογράφος “χτύπησε” στο Instagram με νέο τρέιλερ για το “Φως στο Τούνελ” της Παρασκευής και τα stories της προκαλούν ανατριχίλα…


[There are no radio stations in the database]