Συντάξεις – Έκτακτο επίδομα: Οι ημερομηνίες πληρωμών για τους συνταξιούχους-Μέχρι 21 Απριλίου η Επιταγή ακρίβειας

7 Απριλίου 2022

Οι συντάξεις Μαΐου θα αρχίσουν να καταβάλλονται στους συνταξιούχους τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου και οι πληρωμές για τους δικαιούχους όλων των ταμείων θα έχουν ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Η επιταγή ακρίβειας που θα λάβουν συνολικά 1.744.962 δικαιούχοι (χαμηλοσυνταξιούχοιοικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, άτομα με αναπηρία και όσοι λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) θα δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους, όπως όλα δείχνουν, προς το τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας, δηλαδή πριν από το Πάσχα.

Η επιταγή ακρίβειας θα δοθεί στους δικαιούχους αναπηρικού επιδόματος, τους ανασφάλιστους υπερήλικες, τους δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και τους δικαιούχους επιδόματος παιδιού, πριν από το Πάσχα και, πιο συγκεκριμένα, έως τις 21 Απριλίου. Στους χαμηλοσυνταξιούχους θα πιστωθούν 200 ευρώ ως έκτακτο επίδομα Πάσχα.


[There are no radio stations in the database]