Πάτρα: Θα μπορούσε να αποφευχθεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας; – Το άγνωστο περιστατικό μετά την πρώτη ανακοπή

4 Μαρτίου 2022

Το θρίλερ με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζεται, με τους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, να ψάχνουν απαντήσεις για όλους και για όλα, ενώ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA, τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχουν να κάνουν με την ανακοπή που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την άγνωστη κινητοποίηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και των γιατρών και των ιατροδικαστών, που συνέβη μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 11 Απριλίου του 2021, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη της 9χρονης.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Όπως είπε μάλιστα ο δημοσιογράφος, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέα στοιχεία, που θα δώσουν απάντηση στο εάν τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε εργαστήριο του εξωτερικού εργαστήριο του εξωτερικού αναμένεται να σταλεί δείγμα που έχει ληφθεί από την 9χρονη, προκειμένου να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα χορήγησης ιδιαίτερα τοξικών και επικίνδυνων ουσιών που ενδεχομένως της επέφεραν τον θάνατο.

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν τώρα οι αρχές, είναι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.


[There are no radio stations in the database]