Λαχούρια: Η τάση των hippies επιστρέφει και φέρνει αέρα από τα ‘70s

9 Φεβρουαρίου 2022

Τα παιδιά των λουλουδιών εκτός από ένα ολόκληρο κίνημα, του Peace&Love, μας άφησαν και κάποια trends που αντιπροσωπεύουν τον boho και hippie χαρακτήρα τους. Πέρα από τις καμπάνες, το print με τα λαχούρια αγαπήθηκε πολύ τη δεκαετία των ‘70s. Σήμερα, η ιδιαίτερη αισθητική του συνεχίζει να κοσμεί τα πιο εναλλακτικά σύνολα και τα λαχούρια πρωταγωνιστούν στις καθημερινές μας εμφανίσεις προσθέτοντας στυλ και άποψη.   

@styledumonde

Το blazer με τα λαχούρια: αν και το print φορέθηκε κυρίως από τα ελεύθερα πνεύματα, όταν τα λαχούρια διακοσμούν πιο «σοβαρά» κομμάτια δημιουργούν ένα royal μπαρόκ εφέ που δεν θυμίζει σε τίποτα hippie. Το blazer με τα λαχούρια είναι το item που θα δώσει ενδιαφέρον σε μια καθημερινή εμφάνιση όπως και να το φορέσετε.  

Instagram @thestyleograph

Το c-through με τα λαχούρια: Σίγουρα θα έχετε δει το συγκεκριμένο μοτίβο σε κάποια ταινία με θέμα τα ’70s. Διαφορετικά, ποιος δεν έχει στην ντουλάπα του ένα μαντήλι με λαχούρια; Φορέστε το σαν τοπ και θα είστε στο θέμα.

Instagram @thestyleograph

Λαχούρια στο σορτς: πορτοκαλί και χακί είναι ο πιο συνηθισμένος χρωματικός συνδυασμός στον οποίο θα πετύχετε το print. Διαθέτει μάξιμαλ αισθητική και αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα look αφιερωμένο στα λαχούρια, κάντε το ολοκληρωτικά με ένα total outfit.

Instagram @thestylestalkercom

Ολόσωμη με λαχούρια: το πιο ωραίο item για να δημιουργήσετε ένα look που έρχεται απευθείας από τα ’70s. Και δεν χρειάζεστε καν υπερβολικά αξεσουάρ και χρώματα. Nude αποχρώσεις στα παπούτσια και μια μπαντάνα στα μαλλιά, θα ολοκληρώσουν το πιο δυναμικό outfit.

@styledumonde

Λαχουρέ φορέματα: να είστε σίγουρες ότι θα τα συναντήσετε στα πιο αέρινα φορέματα της άνοιξης και θα τα υιοθετήσετε αμέσως. Special tip: συνδυάστε το φόρεμα με flat σανδάλια.

Instagram @evelynkazantzoglou

Το statement παλτό με τα λαχούρια: και για να μπείτε στο mood των hippies φορέστε το με sued μπότες σε γήινες αποχρώσεις. Τα παλτό που κάνουν δήλωση μας αρέσουν πολύ και το ίδιο ισχύει και για το συγκεκριμένο print. Βγαλμένα από τα ’70s, τα λαχούρια θα μας συντροφεύσουν και φέτος.


[There are no radio stations in the database]