Η Beyonce ντύνεται στα κόκκινα, για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

9 Φεβρουαρίου 2022

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και οι fashionistas είναι ήδη προετοιμασμένες για τις 14 Φεβρουαρίου. Από την Kim Kardashian έως και την Jennifer Lopez, οι αγαπημένες μας διασημότητες μάς παρουσιάζουν τις δικές τους μοναδικές εκδοχές του date night look. Η Beyoncé δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, καθώς παραδίδει μαθήματα στυλ για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, δεν μοιράστηκε μόνο ένα, αλλά δυο κατακόκκινα ντυσίματα με τους θαυμαστές της.

Πριν από λίγες μέρες, η 40χρονη μουσικός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του fashion brand της, Ivy Park στο Instagram. Στις εντυπωσιακές εικόνες τη βλέπουμε ντυμένη με κομμάτια από τη νέα συλλογή της που θα κυκλοφορήσει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. H Bey φοράει ένα κολλητό latex φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς και ένα ασορτί puffer πανωφόρι. Τα συνδύασε με ψηλά γάντια, τεράστιους κρίκους και ένα baseball καπέλο. Το αποτέλεσμα ήταν χωρίς αμφιβολία πολύ cool.

Η Beyoncé μάς έδειξε επίσης την πιο δυναμική πλευρά της. Επέλεξε να φωτογραφηθεί με ένα ολόσωμο κοστούμι, το οποίο έχει βαθειά λαιμόκοψη, έντονους ώμους και μια ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ σάλι και έναν φάκελο με το ίδιο μοτίβο.

“Γίνε δικός μου” έγραψε στην περιγραφή, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως η collection θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Φεβρουαρίου στο adidas.com και από τις 10 του μήνα σε επιλεγμένα καταστήματα.


[There are no radio stations in the database]