ΣΟΚ: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης!

21 Ιανουαρίου 2022

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η σύλληψη ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ασελγούσε από το 2019 και για τουλάχιστον έξι μήνες σε βάρος

14χρονου κοριτσιού (17 ετών σήμερα), το οποίο γνώρισε στο Κατηχητικό.

Φέρεται ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης, τόσο σε χώρους του ναού, όσο και σε άλλα μέρη. 

Ενδεικτικό της κατάστασης που βίωνε στα χέρια του η ανήλικη είναι το γεγονός ότι ήταν τόσο τρομοκρατημένη που είχε φτάσει στο σημείο να λιποθυμά όταν τον έβλεπε. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από καταγγελία συνελήφθη χθες, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου κατοικεί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά  και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο 37χρονος ιερουργούσε σε ΙΝ των Κάτω Πατησίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρεται ότι:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη». 


[There are no radio stations in the database]