Βάνα Μπάρμπα: «Θα ήθελα να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη και να τον πάρω αγκαλιά…»

21 Ιανουαρίου 2022

΄΄ Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή΄΄:είπε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου αναγκάστηκε όπως είπε να χαστουκίσει μια γυναίκα επειδή ήταν προσβλητική απέναντί της. Μίλησε επίσης και για τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως θα ήθελε να τον επισκεφτεί στη φυλακή, να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα φιλί.

Και πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».


[There are no radio stations in the database]