Το πλήρωμα πλοίου έσπρωξε 36χρονο στη θάλασσα, πνιγόταν και δεν έκαναν τίποτα ( βίντεο & μαρτυρίες )

6 Σεπτεμβρίου 2023

Το πλήρωμα πλοίου έσπρωξε 36χρονο στη θάλασσα, πνιγόταν και δεν έκαναν τίποτα για να τον σώσουν, ένα συμβάν που δεν το χωράει το ανθρώπινο μυαλό ότι συνέβη και μάλιστα εδώ στην Ελλάδα, στον Πειραιά

Μέλη του πληρώματος έσπρωξαν και πέταξαν 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon στη θάλασσα τον είδαν να πνίγεται, δεν έκαναν τίποτα και συνέχισαν το ταξίδι τους

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο 36χρονος ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου και δύο μέλη του πληρώματος προκειμένου να τον απομακρύνουν, τον απώθησαν βίαια, πέφτει στο νερό και χάνει τη ζωή του.

Στη συνέχεια το πλοίο προχωρά σε μία ανακοίνωση εξοργιστική, με το πλήρωμα να αποποιείται τις ευθύνες και το πλοίο… να αναχωρεί από το λιμάνι:

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σοκ προκαλεί μαρτυρία επιβάτη που είδε τον 36χρονο να πνίγεται αβοήθητος στα απόνερα του πλοίου «Blue Horizon» που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά

Όπως λέει, είδε τους δύο άνδρες να σπρώχνουν τρεις φορές το θύμα με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και όση ώρα ο 36χρονος πνιγόταν τα δύο μέλη του πληρώματος δεν έκαναν καμία ενέργεια ώστε να τον σώσουν και έδωσαν εντολή να ξεκινήσει κανονικά το ταξίδι.

Λίγο αργότερα δίνεται εντολή να επιστρέψει στον Πειραιά, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον καπετάνιο και άλλους τρεις για το συμβάν. Έπειτα από ώρες η εταιρεία άλλαξε το πλήρωμα και το πλοίο ξεκίνησε και πάλι για Κρήτη, μετά τις καταθέσεις των επιβατών.

Το απίστευτο αυτό τραγικό περιστατικό ήρθε να ανατρέψει την πρώτη πληροφορία ότι ο νεαρός πήδηξε στο πλοίο και δεν κατάφερε να πατήσει στον καταπέλτη, καθώς σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ξεκάθαρα ότι τον πέταξαν στην θάλασσα.

Επίσης, επιβάτες από διπλανό ελλιμενισμένο πλοίο που είδαν το περιστατικό κάλεσαν το λιμενικό σώμα προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό, καθώς ο 36χρονος βρισκόταν στο νερό περιπου για 30 με 40 λεπτά.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο προκλητική τη στάση του πλοίου είναι η απόπειρα του πληρώματος να αποσιωπήσει το περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]