Δισεκατομμυριούχος δίνει 20 εκατ. ευρώ για αγορά Ταβέρνας και ο ιδιοκτήτης της αρνείται

31 Αυγούστου 2023

Ένας δισεκατομμυριούχος ο Πολ Ρίτσαρντ Κόλσον φέρεται να έκανε πρόταση και να δίνει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την αγορά της «Ταβέρνας της Γιαγιάς», στο Πορτο Χέλι, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνείται

Αυτός είναι ο απόλυτος ορισμός της έκφρασης “είμαι υπεράνω χρημάτων”..

Χηνίτσα, η καταπληκτική αμμουδιά κοντά στο Πόρτο Χέλι | in.gr

Ο Ιρλανδός δισεκατομμυριούχο Πολ Ρίτσαρντ Κόλσον φέρετε ότι έχει λατρέψει την περιοχή  Πόρτο Χέλι, καθώς έχει κάνει πολλές αγορές ακινήτων στην περιοχή.

Εκτός από το σπίτι που είχε αγοράσει αρχικά, προχώρησε και στην αγορά γνωστών στην περιοχή, δυο ξενοδοχείων και ενός κτήματος έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων περίπου για το κάθε ένα από αυτά και βάση πληροφοριών συνεχίζει τις επενδυτικές του δραστηριότητες στην περιοχή.

Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που αναφέρουν πως πριν το καλοκαίρι προσέφερε ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ στον ιδιοκτήτη της διάσημης στην περιοχή «Ταβέρνας της Γιαγιάς» που βρίσκεται στην παραλία της Χηνίτσας, δίπλα δηλαδή AKS Hinitsa Bay, το οποίο μάλιστα είναι ένα από τα δύο ξενοδοχεία που έχει αγοράσει.

Ο ιδιοκτήτης όμως φέρεται να έχει αρνηθεί τη δυσθεώρητη αυτή προσφορά.

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει , γιατί όπως λένε ” Όλοι και όλα έχουν το τίμημα τους” και ίσως κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα καθώς λένε ότι : ο επιμένων νικά..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]