Μήνυσε τον άντρα της επειδή τη βιντεοσκόπησε με τον εραστή της

31 Αυγούστου 2023

Μια 43χρονη γυναίκα από την Ρόδο, μήνυσε τον άντρα της επειδή την βιντεοσκόπησε ενώ βρισκόταν σε προσωπικές στιγμές με τον εραστή της

Η σύζυγος που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, την προηγούμενη Τρίτη τα μεσάνυχτα σε παραλία του νησιού συναντήθηκε με τον εραστή της . Τη στιγμή που βρίσκονταν σε προσωπικές στιγμές, είδε δύο άντρες να τους τραβούν βίντεο με το κινητό τους.

Η 43χρονη γυναίκα πήγε στο στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού και κατέθεσε μήνυση για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με δράστες δύο άγνωστα άτομα και ηθικό αυτουργό τον 44χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη, στη 01.30 ώρα της 29ης Αυγούστου 2023 ενώ βρισκόταν στην παραλία του Παραδεισίου στο αυτοκίνητό της και σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της εκτός γάμου, δύο άγνωστοι άνδρες τους παρακολούθησαν και τους βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο.

ΣΕΞ | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όπως ισχυρίστηκε, το υλικό αυτό στη συνέχεια το παρέδωσαν στον σύζυγό της. Οι δράστες αναζητούνται από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού. Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]