Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Γρονθοκόπησε τον Ρίνο Μπαριλάρι, τον «τελευταίο των παπαράτσι» (video)

22 Μαΐου 2024

Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε σε καφέ-μπαρ της Βία Βένετο, της οδού της «γλυκιάς ζωής» της γνωστής δεκαετίας του 1960, τον καταξιωμένο Ιταλό φωτογράφο, τον «τελευταίο των παπαράτσι» Ρίνο Μπαριλάρι

 Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γευμάτιζε με τη σύντροφό του και άλλα τέσσερα άτομα στα υπαίθρια τραπέζια του γνωστό μπαρ, με την παρουσία του να μην μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον βασιλιά των παπαράτσι, τον φωτογράφο της “Dolce Vita” Ρίνο Μπαριλάρι.

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο Ιταλό φωτογράφο, ηλικίας 79 ετών, «ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ, με μια πανέμορφη σύνοδο και άλλους φίλους».

Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφήσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, «η κοπέλα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε τρεις γροθιές». «Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, δεκαπέντε χρονών, πλέον είμαι σχεδόν ογδόντα», πρόσθεσε.

Ο Ιταλός παπαράτσι μετέβη σε υπηρεσία πρώτων βοηθειών για να εξακριβώσει αν του προκλήθηκε κάταγμα και έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]