H απάντηση της Χρηστίδου στον Σταρόβα για τα κιλά της

22 Απριλίου 2024

H απάντηση της Χρηστίδου στον Σταρόβα για τα κιλά της

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο πλατό  της εκπομπής του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενα κοπλιμέντο στην παρουσιάστρια για την ανανεωμένη της εμφάνιση και την… αδυνατισμένη της εικόνα, γύρισε μπούμπερανγκ στον Δημήτρη Σταρόφα, αφού η Σίσσυ Χρηστίδου διαφώνησε με τη συγκεκριμένη προσέγγιση του καλεσμένου της για τα κιλά της.

Σταρόβας: Έκανε σχόλιο για τα κιλά της Χρηστίδου και εκείνη του απάντησε  όπως έπρεπε

«Δε ξέρω εάν έχει νόημα να γίνεται αυτό. Έχει ξεφύγει. Βλέπεις ανθρώπους που δεν είναι δουλειά τους, και λένε αχ είδες τι έγινε. Πρέπει να ανεβάσω κάτι», απάντησε σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε μία ενημερωτική εκπομπή όπου θα λέει την άποψή του για πολιτικά πρόσωπα.

Ωστόσο, ένα σχόλιο προς στην παρουσιάστρια για την εμφάνισή της έφερε και την απάντηση που έπρεπε από τη Σίσσυ Χρηστίδου που διαφώνησε με όσα είπε ο καλεσμένος της για τα κιλά της.

«Εσύ μια χαρά είσαι τώρα…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας για να απαντήσει η Σίσσυ Χρηστίδου:

«Γιατί πριν τι ήμουν, δεν κατάλαβα, όπως θέλω θα είμαι. Πολύ λάθος κουβέντα ανοίγεις».

Εκείνος όμως συνέχισε λέγοντας της πως τη βλέπει πολύ πιο αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την είδε, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Πριν δεν ήμουν αδυνατισμένη; Και είχα λιγότερη αξία;».

«Οι γυναίκες επιβάλλεται να έχουν και την πρέπουσα κοιλίτσα και τον δέοντα πωπό», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας, με την Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει:

Ό,τι τους έδωσε η φύση θα το αναδεικνύουν και θα κάνουμε στο κάτω κάτω ό,τι θέλουμε.

Θέλω να σου πω ότι δεν έχει σημασία πώς μας θέλετε, καθόλου δεν μας νοιάζει. Ορίστε μας!».

Σε 15 μέρες έχασε 6 κιλά - Η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου για να απαλλαγείτε  από τα περιττά κιλά μέχρι τις γιορτές - Ομορφιά & Υγεία - Athens magazine

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]